maanantai 30. tammikuuta 2012

Signature mani

Jos voi sanoa, että mulla on jokin tunnusomainen manikyyri, se on tällainen: pohjalla liukuväri ja päällä useita samanlaisia leimoja. Olen tehnyt aika paljon erilaisia variaatioita tästä mallista, joka on helppo tehdä mutta kuitenkin näyttävän näköinen. Joulunakin tein useat kynnet, joissa oli joulunpunaisella liukuväripohjalla valkeita lumihiutaleleimoja; mulla ei vain ollut kameraa mukana, enkä saanut niistä kuvia. Mutta tässä tulee nyt sitten tällainen versio. Valitettavasti unohdin ottaa kuvan materiaaleista, enkä enää muista mitä lakkoja näihin käytin. Leimat ovat kuitenkin laatasta GCOCL K04.


If I have a signature mani, it's like this: several similar stamps on a gradient base. I've made many variations of this same design, which is easy to execute but looks very nice. On Christmas, for instance, I made several manis with a red gradient base and white snowflake stamps, but I didn't have my camera with me and couldn't photograph them. Anyway, here's another variation. Unfortunately I forgot to take a picture of the materials, and now I can't remember which nail polishes I used for the gradient, but the stamps are from the image plate GCOCL K04.


14 kommenttia:

 1. tosi kauniit :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit! Ärsyttävää ku itellä ei oo kunnollisia kukka leimoja, eikä kukkaro anna myöten tilatakkaan :(

  VastaaPoista
 3. oi miten kauniit! (:

  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Mitäpä tuohon voi muuta sanoo, kuin että upeet kynnet! :)

  VastaaPoista
 5. Wau! tosi hieno kuvio ja ihanat värit. Sulla on kauniin muotoiset kynnet myös. :)

  VastaaPoista
 6. Such a lovely manicure <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Thank you, all!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi2/5/12 12:35

  sulla on tosi kauniit kynnet! itse en saisi tuon pituisia ja muotoisia vaikka mitä tekisin.. :( oon jo pitkään seuraillut tätä sun blogia ja välillä itse yrittänyt jotain vähän helpomman näköisiä itsellekin, mutta eihän niistä mitään oo tullut! miten sä teet noi liukuvärjäykset kun sulla ne onnistuu aina noin hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siitä alkaa onnistua, jos vain jaksat harjoitella! :) Ohjeet liukuvärjäykseen löytyy tuolta:

   http://pienikynsiblogi.blogspot.com/2010/04/ohjeet-liukuvarjaykseen-gradient.html

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.