tiistai 13. joulukuuta 2011

Tilapäivitys - Status Update

Huomasin eilen, että selain antoi blogistani virusvaroituksen. Tämä johtui memoriescomplete.comin taustakuvasta, joka on nyt poistettu, eli Pieni kynsiblogi on taas turvallinen. Nyt pitää vaan kehitellä uusi taustakuva, eli blogin ulkoasu muuttunee lähitulevaisuudessa.

Mulla ei nyt ole ollut oikein intoa tehdä kynsiä enkä ole siis saanut materiaalia blogiinkaan päivitettäväksi. Ajattelinkin pitää joulutauon uusia inspiraatioita odotellessa. Eli oikein ihanaa joulua ja villejä uudenvuoden juhlia kaikille lukijoille! Palataan asiaan sitten ensi vuonna. :)


I noticed yesterday that the browser gave a virus warning about my blog. It was caused by the background image from memoriescomplete.com. The picture has now been removed and the blog is safe once again. Now I just need a new background image, so the appearance of this blog may undergo some changes in the near future.

I haven't really felt like doing manicures recently, and therefore I haven't had any material to post in my blog. So I decided to have a Christmas break while waiting for new inspiration to strike.
I wish you all a very merry Christmas and wild New Year's Eve celebrations! I'll be back next year. :)

13 kommenttia:

 1. Hyvää joulua sinullekkin :) Toivottavasti kynsi-innostus palautuu joulun kuluessa! Uskon, että kaikilla aktiivisilla lakkaholisteilla alkaa joskus ja jossain vaiheessa kyllästyttää kynsien teko, mutta useimmiten tauko herättää innostuksen :>

  VastaaPoista
 2. IHanaa joulua sinullekkin! (: Minäkin toivon, että innostus palailee! (:

  VastaaPoista
 3. Rauhaisaa joulunaikaa :) Kyllä se inspiraatio sieltä taas tulee takaisin!

  VastaaPoista
 4. Järkytyin, kun huomasin ilmoituksen viruksesta. Onneksi nyt toimii. :)
  Hyvää joulua ja kaikkia muita päiviä sen ympärillä. c:

  VastaaPoista
 5. sulla on hieno blogi! :) Jään kyllä seurailemaan tätä ! :) Sinäkin voisit vierailla minun bloginalussani, kommentoida sitä ja ehkäpä jopa liittyä jäseneksi/ lukijaksi! :)
  Rauhaisaa joulun odotusta! (:

  tv. Mmilya http://mmilya.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Tämän blogin ansiosta innostuin kynsien koristelusta. Sain joululahjaksi koristelusetin, ja odottelen parhaillaan kynsilakan kuivumista. :) Olen todella kiitollinen siitä, että sinulla on tämä blogi. Löysin tämän ihan sattumalta, ja nyt minulla on uusi ihana harrastus! Odotan innolla uusia postauksia. Kiitos sinulle, Olmi, hauskaa joulunaikaa ja onnea uudelle vuodelle! ♥

  VastaaPoista
 7. teet varsin rumia kynsiä..

  VastaaPoista
 8. ⬆Teetkö itse parempia? Sinuna en sanoisi mitään. >:I

  VastaaPoista
 9. Anonyymi1/1/12 20:29

  Mullakin oli pari kuukautta nyt kynsi innostus ihan poissa, mut eilen selailin näitä sun postauksia ja nyt oon taas ihan innoissani kokeilemaan kaikkia uusia lakkauksia! eilen tein yhdet ja nyt jo tekisi mieli lakata uudestaan! Kiitos sulle tästä blogista ja toivottavasti innostus palaa sullekkin pian, sä teet kyllä hienoimpia kyniä mitä oon ikinä kenelläkään nähnyt!! <3

  VastaaPoista
 10. tosi kiva blogi!

  http://kynsibloginails.blogspot.com/

  liittykää lukee jos ketä kiinnostaa:))

  VastaaPoista
 11. kisailemaan!! :)
  http://laurasstyler.blogspot.com/2012/01/kisa.html

  VastaaPoista
 12. Heippa!

  Luen "päivittäin" (usein siis) sun blogia (itseasiassa lukenut monta vuotta jo). Oot toiminut osaltasi suurena inspiraation lähteenä omalle tekemiselleni ja blogisi on mielestäni virkistävää luettavaa. Kuvat ovat erittäin hyvälaatuisia ja kirjoitat mielestäni mukavasti =)

  Olisin otettu jos joskus kurkkaisit omaa blogiani, www.ramblingrosebuds.blogspot.com.

  Mukavaa tämän vuoden alkua sinullekin!

  -pererro

  VastaaPoista
 13. Sulla on ihana blogi! Tykkään hakea ns vinkkejä vanhemmista postauksista :)
  http://alittlenails.blogspot.com/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.