sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Perhosia - Butterflies


Tässä on parin kuukauden takainen manikyyri, jonka julkaisemista olen lykännyt, koska en ole itse siihen täysin tyytyväinen. Nyt ei kuitenkaan ole parempiakaan kuvia varastossa, sillä näin kesähelteillä on usein parempaakin tekemistä kuin istua sisällä lakkailemassa kynsiä. :)

Pohjalle laitoin valkoisen lakan, johon lakkasin vihreän raidan. Koko komeuden päälle vedin pari kerrosta vaaleanpunaista glitterlakkaa ja rajasin vielä vihreän osan hopeaglitterin värisellä koristelulakalla (joka ei ole kovin hyvälaatuista, ja siksi viivoista tuli hieman epämääräisiä). Lopuksi leimasin perhoset kahdella eri värillä ja lisäsin keskelle strassit.

Hyvää heinäkuuta kaikille ja muistakaa nauttia auringosta! :)


I made this mani a couple of months ago, but I haven't published it before since I'm not completely satisfied with it. But now I have nothing better to offer, since it's hot outside and I can think of better ways to spend my time than sit indoors and do my nails. :)

First I applied white nail polish and painted a green stripe on the nail. Then I added two coats of pink glitter polish on the whole nail, and outlined the green area with silver glitter nail art polish (which is of bad quality and that's why the lines are a bit blurry). Finally I stamped the butterflies using two different colours and added some rhinestones.

Have a nice July, everyone, and remember to enjoy the sun (especially in Finland, as it is a rare commodity)!! :)

11 kommenttia:

 1. This manicure is soooo pretty :)

  VastaaPoista
 2. aivan ihanat kynnet mut mun on pakko kysyä sulta kun oot noin hyvä näitten kanssa ja sulla näyttää olevan paljon kaikkia tarvikkeita niin onko sulla näitä mikskä niitä nyt sanotaan, "sabluunoita" jolla teet kynsiin kuvioita. Jos on niin osaatko kertoo että kannattaako semmoseen tuhlata rahaa vai onko ne oikeesti tosi hyviä ? ((:

  VastaaPoista
 3. Thanks, guys! ^.^

  @Senni: En nyt tiedä, millaisia sabluunoita tarkoitat. Nämä perhoset on tehty Konadilla, josta voit lukea enemmän tuolta:

  http://pienikynsiblogi.blogspot.com/2009/01/konad.html

  VastaaPoista
 4. Sä teet tosi ihania kynsiä! :) Mitä päällyslakkaa käytät? mulla kuluu tosi paljon lakkaa jo ensimmäisen päivän aikana, johtuuko se huonosta päällyslakasta? Lakat on ostettu mm. Seppälästä, joten ei pitäisi olla hirveän huonoa laatua..

  VastaaPoista
 5. @Lea:
  Kynsilakka pysyy parhaiten, kun käytät sekä aluslakkaa että päällyslakkaa. Aluslakkani on Nailtek II (Hieman hintavampi, mutta auttaa liuskoittuviin kynsiin. Varmasti halvemmatkin merkit ajavat asiansa.)

  Päällyslakkana käytän leimauksen yhteydessä Konadia, pikakuivatuksen tarpeessa Seche Viteä ja muulloin yleensä Rimmelin päällyslakkoja. Kaikki ovat toimineet hyvin!

  VastaaPoista
 6. Sulle on award mun blogissa :) http://polishwonderland.blogspot.com/2011/07/blog-award.html

  VastaaPoista
 7. Mistä noita sinful colors kynsilakkoja sais oletko nähnyt?

  VastaaPoista
 8. @Anonyymi: Itse olen ostanut tuon Seppälästä, mutta siitä on jo kauan aikaa. En tiedä, myydäänkö niitä enää siellä. Muissa kaupoissa en ole nähnyt.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.