keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Fimo Nail Art

Tilasin vastikään eBaysta fimo-pötköjä, joita mulla ei ole ennen ollutkaan. Tämä ei nyt ole mikään kovin originaali design; halusin vain kokeilla, miten fimot toimivat. Aluksi oli hankalaa saada siivuista tarpeeksi ohuita, mutta kyllä se alkoi onnistua kun vähän aikaa harjoitteli. Kiinnitin siivut päällyslakalla, ja ne pysyivät tosi hyvin, eli liimaa ei tarvittu. Lopuksi levitin kerroksen Seche Vite -päällyslakkaa, joka antoi kynsille mukavan geelimäisen pinnan.


I recently ordered my first Fimo canes from eBay. This design is not very original; I just wanted to see how the Fimo canes work. At first it was difficult to cut the slices sufficiently thin, but then I got the hang of it. I attached the slices using top coat and they stuck really well, so there was no need to use glue. Finally I sealed the slices with Seche Vite top coat, which gave the mani a nice, gel-like surface.

35 kommenttia:

  1. ihan sairaan hienot kynnet! mistä oot hankkinu ton seche vite lakan? :)

    VastaaPoista
  2. Oiii, miten raikkaat! Miten sitä ei ite hoksaa, että hedelmäfimoilla oiva pohjaväri olisikin sininen, eikä joku sitrusväri. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :)

    @peppi: Taisinpa tilata senkin eBaysta.

    VastaaPoista
  4. Ihanan raikkaat ja kesäiset kynnet :)

    VastaaPoista
  5. Oooooh miten söpöt! Omia fimoja postista odotellessa.. :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan raikkaat :) Noi fimot näyttää tosi kivalta, kun oot leikannut ne noin ohueksi.

    Ja Seche Vite-päällyslakkaa saa nykyään Kicksistä :)

    VastaaPoista
  7. tosi kivat ja pirtsakat! :)

    VastaaPoista
  8. Tosi upeat! Itse kokeilin fimoja vähän aikaa sitten ekaa kertaa, ostin tosin valmiita siivuja, kun ajattelin etten saa niistä tarpeeksi ohuita itse. Mutta ehkä tilaisin seuraavaksi ihan noita pötköjä kuitenkin ja harjoittelisin.

    VastaaPoista
  9. Ihanan pirteät ja raikkaat kynnet! Tosi hyvin sopii tuo sininen noiden fimojen kanssa. Miten saitkin niistä noin ohuita! :)

    VastaaPoista
  10. Tosi nätit! Itse menen aina sekaisin fimolakkauksista, on ne vaan niin söpöjä aina. :)

    VastaaPoista
  11. Kiitti kaikille! Turkoosi valikoitui pohjaväriksi lähinnä sen takia, kun tuo glitterjauhe on uutta ja halusin kokeilla myös sitä ensimmäistä kertaa. :)

    Ja Lauralle kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  12. Millä työkalulla leikkasit fimot, ku sait ne noin ohuiksi? Hyvin onnistuneet fimokynnet kyllä, hyvin sopii sininen viipaleitten seuraks. (:

    VastaaPoista
  13. @Lintunen: Pötköjen mukana tuli semmonen pikkuinen terä, sillä leikkasin. Ostin kyllä myöhemmin myös askarteluveitsen, jota on isompana helpompi käsitellä.

    Siivut oli pakko saada ohuiksi, jotta ne taipuis mun tosi kuperille kynsille. Inhoan sitä, jos koristeet jäävät jotenkin röpöttämään. :)

    VastaaPoista
  14. Ihanan freesit kynnet :). Ja miten ohkaisia fimoslaisseja oletkaan saanut leikattua, vau!

    VastaaPoista
  15. upeat kynnet!!
    Millä sait tuon glitterjauheen noin tasaisesti levitettyä?

    VastaaPoista
  16. @Anonyymi: Levitin kynnelle ensin päällyslakkaa ja ripottelin glitterjauheen siihen viuhkamaisella siveltimellä.

    VastaaPoista
  17. Ihanat kynnet! :D Aloin tässä jokin aika sitten lukea tätä sinun blogiasi, ja ihastuin ihan mielettömästi! Jos saan kysyä, niin kuinka monta tuollaista pötköä siinä paketissa on? Itse katselin eBayn valikoimia, ja useimmissa oli aika paljon... Kuinka pitkiä nuo pötköt ovat ja kuinka monta siivua arvelet että yhdestä tuollaisesta saisi? :)

    VastaaPoista
  18. rakastan sun kynsii :----)

    VastaaPoista
  19. Vau! Oot kyllä saanut noista siivuista tosi ohuita! Itse myös äsken treenasin niiden leikkaamista eikä ollut ihan helppoa hommaa :D

    VastaaPoista
  20. @Anonyymi: Ite tilasin 100 kappaletta, mutta sielähän tosiaan oli erikokoisia paketteja. Pötköt on 5 cm pitkiä, enkä kyllä osaa yhtään arvioida montako siivua tulee. Riippuu niiden paksuudesta.

    @Laura: Jatka treenaamista, kyllä se siitä. :)

    VastaaPoista
  21. OMG. Tosi hienot kynnet, kyllä mullekkin kelpais. :) Paljonko nuo pötköt maksaa? :o

    VastaaPoista
  22. @Anonyymi: eBaysta niitä saa muutamalla eurolla.

    VastaaPoista
  23. Ompa hyvän värinen tuo Lumenen lakka! Ja musta nää kynnet on tosi onnistuneet Ei aina tarvi olla maailman persoonallisin. Musta nää on ihanan raikkaat ja kesäiset kynnet!

    VastaaPoista
  24. Mitä tulee jos koittaa leikata noita sivuja esim. kuorimaveitsellä? :D

    VastaaPoista
  25. @Anonyymi: Enpä tiedä. Kokeile. :)

    VastaaPoista
  26. Rakastan näitä kynsiä, ihanan raikkaat ja kesäset! (:

    VastaaPoista
  27. Aivan ihanat kynnet, oon just innostunu lueskelee tätä sun blogii :D Teet tosi hienoja kynsiä. Onko sulla ollu mitää ongelmii ton e bayn kaa ? Niinku tilauksis, kun noist nettikaupoist ei aina tiiä... -wilma

    VastaaPoista
  28. @Anonyymi: Ei kyllä onneksi ole tähän mennessä ollut mitään ongelmia. Kaikki tilaukset ovat tulleet perille viimeistään parin viikon jälkeen tilauksesta. Yksi tuote oli kerran rikki, mutta siitäkin kerroin myyjälle ja lähettivät uuden tilalle. Onnea shoppailuihin! :)

    VastaaPoista
  29. Nyt on kyllä ihan pakko kysyä että miten teet tuon liukuvärjäyksen ja oletko mistä aluksi saanut ohjeita vai itsekkö omila keinoilla opetellut ja vielä että mistä tilailet erilaisia suteja ja lakkoja ym. ? :) Itse tykkäisin niin kovasti lakata kynsiin erilaisia kuvioita ja muita. :)

    VastaaPoista
  30. @Anonyymi: Ohjeet liukuväriin löytyy tuolta: http://pienikynsiblogi.blogspot.com/2010/04/ohjeet-liukuvarjaykseen-gradient.html

    Ihan itse keihittelin tämän menetelmän, vaikkei se kovin originaali varmasti olekaan. :)

    Lakat ostan yleensä ihan marketeista, ja pensselit ja muut koristeet tilaan eBaysta tai muista nettikaupoista. Vastauksia muihin yleisimpiin kysymyksiin löytyy tuolta UKK-sivulta, johon löytyy linkki sivun ylälaidasta.

    Pidä hauskaa koristelujen parissa! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.