maanantai 9. toukokuuta 2011

Kiemuroita - Swirls


Olen ennen tehnyt kaikki käsinmaalaukset kynsilakoilla tai koristelulakoilla, mutta nyt päätin kokeilla akryyliväriä ja ostin Tiimarista mustaa Déco-merkkistä akryylimaalia. Onhan sillä ehkä hieman helpompi maalata kuin kynsilakalla, koska se on juoksevampaa eikä jähmety niin nopeasti (mutta kuivuu kynnellä silti äkkiä). Ja varsinkin dotting toolilla tehdyistä pisteistä tuli siistimpiä kuin kynsilakkaa käytettäessä.


Tällaiset kynnet sain siis aikaan. Niissä on ehkä havaittavissa hieman vaikutteita Tartofraises-blogin upeista malleista! Tein ensin sienellä valkoisen liukuvärin, jonka päälle laitoin kaksi kerrosta Sinful Colours -glitterlakkaa. Maalasin pinkin osan pienellä, litteällä siveltimellä ja mustat viivat pienellä, pyöreällä siveltimellä. Glitterlakan päälle olisi pitänyt lisätä ensin kerros päällyslakkaa, niin mustista viivoista ei olisi tullut niin röpelöisiä. No, ensi kerrallapa osaan taas paremmin. Lopuksi lisäsin hopeaglitterin väristä koristelulakkaa ja strasseja.


I've always painted my nails using only nail polishes, but now I decided to give acrylic paint a go. And indeed it was easier to paint with, especially dots looked a lot neater.

So this is the mani I came up with. It may have been slightly influenced by Tartofraises' gorgeous designs! First I made a white gradient and added two coats of glitter polish. Then I painted the images using small brushes. I should have added a coat of clear polish on top of the glitter polish, so the black lines would have been smoother, but I'll know better next time. Finally I added some silver glitter nail art polish and some rhinestones.

18 kommenttia:

 1. Upeat! Tykkään näistä älyttömästi, ihana idea.:)

  VastaaPoista
 2. this mani is very nice!

  VastaaPoista
 3. ihanat! <3

  http://keijjumyy.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/5/11 18:57

  Oletko ikinä kokeillut piirtää kynsiin tussilla? Suosittelen. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat tyttömäiset.:)

  VastaaPoista
 6. Käytät hyvin koristeluissa etenkin strasseja ja dotting toolia. Itselläni on aina miettimistä, että minne ne timantit ja pisteet oikein laittaa (:

  VastaaPoista
 7. This is so incredibly pretty! I love your updates x

  VastaaPoista
 8. Voi miten kauniit! Tykkään hirmuisesti, todella onnistunut manikyyri. Kauanko meni tekemiseen?

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Thank you!

  @Anonyymi: En ole kokeillut muuta kuin aikoinaan Tiimarin kulta- ja hopeatusseja, ja päällyslakka sai ne suttaantumaan. Voisihan tuota joskus kokeilla tavallisia permanent-tusseja.

  @Papu: Teen kynnet usein monessa osassa, eli en osaa sanoa aikaa, mutta suht nopeastihan tuo käsinmaalaus käy. :)

  VastaaPoista
 10. Thank you for the link of my blog !!! you nail art are beautiful you are in my facorite blog list since 1 year now :)

  VastaaPoista
 11. @Tartofraises: You're welcome. :) I'm always inspired by your beautiful designs!

  VastaaPoista
 12. Tosi nätit ja hienot!
  Mulla on kysyttävääkin:

  Eli oon tämmönen amatööri kynsienlaittaja, ja ostin tänään ekan alus-/päällyslakan(ei oo ollu kumpaakaan ja ne on samassa) ja se on tämmönen: http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_L7vxN2_gtyE/TP0aQGEjfdI/AAAAAAAAADc/Vygamn9dQpA/s1600/DSC_0015.jpg&imgrefurl=http://pearlywearly.blogspot.com/2010/12/notd-rimmel-london-lycra-pro-beige.html&usg=__SMg8QaghTXMSG-m0JkQmpf8eiwA=&h=1263&w=1533&sz=304&hl=fi&start=0&sig2=x6rT0UhUvXlp259ruCdarw&zoom=1&tbnid=I4DxxHi5xpxtYM:&tbnh=159&tbnw=193&ei=08vPTYGIGsrXtAb10amiCw&prev=/search%3Fq%3Drimmel%2B5%2Bin%2B1%2Bnailpolish%26hl%3Dfi%26sa%3DG%26biw%3D1280%26bih%3D706%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=990&vpy=391&dur=457&hovh=204&hovw=247&tx=116&ty=226&page=1&ndsp=17&ved=1t:429,r:16,s:0

  Ja siis kuinka kauan niillä aluslakalla kestää kuivuu, et voi laittaa lakan päälle?

  VastaaPoista
 13. @Dösä: Lakkojen kuivumisajat vaihtelee. Kun kynnet voi laittaa vastakkain ilman että ne tuntuu tarttuvan toisiinsa kiinni, niin lakka on tarpeeksi kuivaa.

  VastaaPoista
 14. Hienot kiemurat. Ostin myös Tiimarista jotain akryylilakkaa jo kuukausi takaperin, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilla niitä.

  VastaaPoista
 15. Tämä on tosi makea!

  VastaaPoista
 16. Iso kiitos täydellisestä ideasta juhlakynsiin! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.