perjantai 8. huhtikuuta 2011

Käärmeennahkaa - Snakeskin

Tilasin muutama kuukausi sitten jostain nettikaupasta tällaisia käärmekuvioisia vedellä toimivia siirtokuvia, joiden nimeä en vieläkään tiedä suomeksi. Vesitarroja vai pelkästään siirtokuvia?

Sain testattua niitä vasta nyt enkä kyllä oikein ihastunut. Hinkasin päällyslakkaa ehkä liian voimakkaasti, koska kuviosta tuli kuluneen näköinen, ja päällyslakka rypisti tarraa samaan tapaan kuin folioitakin. Lisäksi pohjavärin valinta epäonnistui. En pitänyt näitä kynsiä kovin kauaa.


A few months ago I ordered these snakeskin water decals from some webshop, can't remember which one. Finally I managed to try them out, but I wasn't thrilled about the outcome. I probably applied the top coat in too many strokes, since the images started to look worn out and crinkly. In addition, my choice for the base colour wasn't very good. I didn't wear this mani for long.

13 kommenttia:

 1. Niitä sanotaan kynsitatuoinneiksi (: Kun on niitä vedellä toimivia ''tatskoja'' niin niiden nimi on tullu niistä, mutta siis kynsitatuoinneiksi noita sanotaan :)

  Hienot kynnet :3

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta, Mirka! :)

  VastaaPoista
 3. I like the look! Your nail designs are always so creative, I look forward to every post!

  VastaaPoista
 4. Ihan nätit noi oli, vaikka joo vähän foliomaiselta näyttikii (: Ei voi ku ihailla. Onko sulla muuten millasia koemuksia noista matta-päällyslakoista?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/4/11 21:09

  Kaikki tekemäsi kynnet ovat todella upeita! Luin blogisi alusta loppuun, ja olet kyllä kehittynyt todella paljon sitten ensimmäisen postauksesi :) Kysymykseni kuuluu, että saanko toteuttaa keksimiäsi manikyyrejä kotona / tehdä niitä kavereille, vai pidätkö sitä kopioimisena? Kiitos etukäteen, jos vastaat! :)

  VastaaPoista
 6. @flye's nail art & The Nail Buff: Kiitos! Thank you!

  @Lintunen: Mulla on Orlyn mattapäällyslakka, joka oli aika hintava eikä edes toimi kaikkien lakkojen kanssa. Ja muutenki aika harvoin tulee käytettyä. Mutta nykyäänhän niitä saa halvemmiltaki merkeiltä, kantsii kokeilla.

  @Anonyymi: Kiitos ja toteuta pois vain! :) Kopiointina pidän vain sitä, jos esittelee netissä mun malleja ominaan. Muuten ideoita saa käyttää mun puolesta ihan vapaasti!

  VastaaPoista
 7. They look very nice!

  VastaaPoista
 8. wow, those look interesting!! and they look pretty on your nails too!

  VastaaPoista
 9. How cool:D Darker base colour might be even cooler?? Looking forward to your experiments;D

  VastaaPoista
 10. todella upeat ! olen itse pitkään etsinyt tuollaista käärmeennahka kuvio tatuointia, mistä mahdoit ostaa/hankkia sitä?

  VastaaPoista
 11. @Anonyymi: En muista ihan tarkkaan, mutta veikkaisin brittiläistä nettikauppaa www.naildelights.com. Tilauksesta on aika kauan, eli sitä ei välttämättä ole enää valikoimissa. Toivottavasti löydät sitä jostain!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.