tiistai 8. kesäkuuta 2010

Grayscale


Tässä hieman monimutkaisempi, harmaasävyinen manikyyri. Pohjalle lakkasin ensin erivärisiä alueita teipin avulla, ja raidallisen alueen tein nail art -lakoilla. Päälle kiinnitin ensin hopeanväristä tarranauhaa (Tiimarista) ja lopuksi lisäsin muita kynsitarroja. Kävin lauantaina lakkiaisissa, jossa mulla oli musta-harmaa asu, ja nämä kynnethän sopivat siihen kuin nyrkki silmään. Kehujakin keräsivät. ;)


This is a bit more complicated manicure in grayscale. The base consists of different coloured areas, which I painted using clear tape as an aid. The black and glitter stripes were made with nail art liners. Then I attached some striping tape on the nails and a few decals. I went to a graduation party last Saturday and I was wearing a black and gray outfit. These nails looked just perfect with that, and they also received quite a few compliments. :)
     
Näitä tarvikkeita käytin:
This is what I used:

38 kommenttia:

  1. Tätä on varmasti saanut muutaman hetken väkertään ;) Lopputulos on kyllä todella kaunis. En yleens tykkää reippaasti koristelluista kynsistä, mutta juurikin tuon monochrome sävymaailman takia tämä ei ole mitenkään levoton.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8/6/10 14:00

    Tosi hienot kynnet, osaispa itsekin tehä tommosia! :D
    Tiiätkö saako Suomesta jostain kaupasta sellaista kynsilakkaa, jossa on ohut sivellin (eli sopii koristeluun)? Onko noi Nail art linersit juuri sellaisia? Tarvitsisin jonkun sellaisen, mutta missään kaupassa ei ole näkynyt...

    VastaaPoista
  3. Anonyymi8/6/10 14:04

    Myydäänkö CesarsShop ja Konad tuotteita Suomessa muualla kuin netissä?

    VastaaPoista
  4. wow!! this is absolutely fabulous!!

    VastaaPoista
  5. What a great work !!! Fantastic :)

    VastaaPoista
  6. Huh, nämä on kauneimmat kynnet mitä olen ikinä nähnyt! :o

    VastaaPoista
  7. This is so lovely! Next week I was planning on having a monochromatic nail challenge. I hope you send this to me to to add with the entries!

    VastaaPoista
  8. Anonyymi8/6/10 15:00

    LOVE IT *.*

    VastaaPoista
  9. Ihanat kynnet! Millaista toi hopeenauha oli? pysyikö vai lähtikö repsottamaan reunoista, niinkun noilla yleensä tapana on vähän.

    VastaaPoista
  10. Anonyymi8/6/10 16:14

    Siis vautsi, onpas upeat! Voisi ehkä itsekkin koittaa jotain vastaavaa, missä on monia "ruutuja" eri tavoin.

    Anonyymi joka kyseli niistä nail art lakoista; itse ainakin olen ostanut sokoksesta (tai emotionista) kiss nail art lakkoja, hyvän laatusia :) Tässä niistä: http://beautifulandchic.blogspot.com/2010/02/kiss-nail-art.html

    Minuakin kiinnostaisi sama juttu kuin jossua, joten olisi kiva jos vastailisit :)

    VastaaPoista
  11. Tosi hienot ja viimeistellyn näköiset!:) mullakin on noita ihan samoja tarroja:P Toi nauha on todella siistin näköistä. Täytyykin mennä kalastelemaan tiimarista. Tiedätkö onko sitä myös kultaisena?

    ... Noista aiemmista kommenteista lueskelin noista nail art lakoista ja en itse ole tykännyt niistä Kissin vastaavista. Ostin sen värillisen kolmen paketin Sokokselta. Vihreässä ja pinkissä ei mielestäni ollut tarpeeksi pigmenttiä. No sininen oli hieno, mutta se hajosi hiukan kolahdettuaan mystisesti:( Oliskohan ollut valmiiksi joku virhe lasipullossa, koska ei mulla yleensä noin helposti pullot hajoile, joten en kyllä suosittelisi.

    VastaaPoista
  12. Todella upeat <3<3

    Mutta arvaan, että jonkinverran ottaa aikaa poistaa, kuten kaikessa kauneimmassa yleensä :D

    VastaaPoista
  13. Absolutely fabulous! Mä en varmaan koskaan jaksais odottaa tuollaisten väkerrysten kuivumista...

    VastaaPoista
  14. Tämähän sai hyvän vastaanoton, kiitos kaikille! ^.^

    Wow, I didn't expect such a good response. Thanks, everyone! ^.^

    @Anonyymit: Nuo nail art linerit on juurikin niitä ohutsiveltimisiä lakkoja. Tarzan mainitsikin jo jotain kauppoja, itse olen nähnyt niitä myös Anttilassa. Paras valikoima on kuitenkin nettikaupoissa.

    Konadien myynnistä kaupoissa ei ole tietoa, itse olen tilannut kaikki netistä. Mutta Cesarsshopilla on noutopiste Helsingissä, muistaakseni Liisankadulla. Tilaus pitää kuitenkin käsittääkseni tehdä ensin netin kautta..?

    @Polish Hoarder: Thanks for the tip! I'll concider participating. :)

    @Jossu & Tarzan: Joo, kyllähän tuo nauha vähän lähti repsottaan. Mutta kun leikkaa nauhan kynnen päätä lyhemmäksi, viilaa nauhan päätä ohuemmaksi ja kiinnittää sen kynsiliimalla, niin alkaa pysyä paremmin. Mulla on ennen ollu ongelmia näiden kans, nyt onnistu suht hyvin.

    @shiny: En ole nähnyt tuota tarraa kullanvärisenä.

    @Doo: Nää ei ollu itse asiassa pahatkaan poistaa. :) Nauhat lähti pinseteillä etukäteen, loppuihin tarvi vain noin 5 vanulappua. :D

    VastaaPoista
  15. you must now pick me up from the floor - this is stunning.....

    :B
    ~Tiffani

    VastaaPoista
  16. Oi, ihanat! *__* Voi kumpa vaan omat kynteni olisivat vähän pidemmät, tekisi mieli itsekin kokeilla jotain tuontyylistä lakkausta :)

    VastaaPoista
  17. Anonyymi9/6/10 19:56

    Hienot, mutta olisivat enemmän mun mieleen, jos olis tehty ranskalaisen manikyyrin tapaan, eli jätetty ylimmät lohkot lakkaamatta :))

    VastaaPoista
  18. konadeja ei tarvitse tilata etukäteen sinne liisankadulle, vaan se toimii ikäänkuin kaupan tapaan :)

    VastaaPoista
  19. Ihanat kynnet! Pikkasenko oot hyvä tekeen :))

    VastaaPoista
  20. Anonyymi9/6/10 22:05

    Aiva uskomattomat upeat! Tais mennä aika kauan tekemiseen.. :>

    VastaaPoista
  21. Voi juku että on ihanat! Aina kun sun blogia lukee, tulee älytön mieli lakata kynsiä, ihmekkös tuo. :) Kumpa olisi itselläkin taitoa enemmän.

    VastaaPoista
  22. Huhhuh miten hienot! Sussiaunakkoon.

    VastaaPoista
  23. Nätit kynnet!
    Oletko paljon käyttänyt noita selene -pikkulakkoja? Entä oletko tyytyväinen niihin?
    Itse omistan noita hilelakkoja muutaman pullon, mutta kynsilakan poistaminen on ollut aikamoinen ongelma kun hileet jäävät vanuun kiinni, eikkä lakka irtoa. Onko sulla jotain vinkkejä hilelakan poistoon? Ne ovat niin kivannäkösiä lakkoja etten viitsisi laatikkoonkaan jättää käyttämättä.

    VastaaPoista
  24. @Lodelius: Kiitoksia oikaisusta Cesarsshopin toimintaan! En ollut tosiaan varma asiasta. Noutopiste on kyllä vähän hämäävä nimi, jos se ihan kauppanakin toimii. :)

    @Anonyymi: Pari Selene-lakkaa mulla on, ihan hyviä ne on kai olleet. Mun on ehkä vähän vaikea arvioida erillisten kynsilakkojen laatua, kun aina on niin monta kerrosta eri lakkoja kynsissä. :)

    Ja glitterlakan poistoon on ilmeisen hyvä keino, jonka monet bloggaajat ovat esitelleet. (Itse en ole kylläkään vielä kokeillut.) Tutoriaali löytyy esimerkiksi Just Blushing -blogista:

    http://justblushing.blogspot.com/2010/02/glitterkynsilakan-poisto-ilman.html

    VastaaPoista
  25. Wow, that's incredible!

    VastaaPoista
  26. Woah, amazing how you combine it all! Looks great :)

    VastaaPoista
  27. Tosi nätit! <3

    VastaaPoista
  28. Apua, ihana manikyyri! Minun oli pakko apinoida, linkitin kyllä huolellisesti blogisi ja tämän manikyyrin. :)
    Shinylle vastaisin vielä, että kyllä noita tarroja löytyy kullanvärisinäkin, itsekkin käytin niitä apinoidessani. Itseltäni löytyy kullan ja hopeanvärisiä tarroja. :)

    VastaaPoista
  29. @KaniFani: Imitointihan on kuulemma imartelua parhaimmillaan, eli kiitoksia! :) Kivalta tuo näyttää myös eri värisenä!

    VastaaPoista
  30. Wow,sulla on kyllä aivan ihana blogi!! Jokaiset kynnet jotka oot tehnyt on ihania!!

    VastaaPoista
  31. Vau, on niissä ollut näpertämistä. Tosi hienot.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.