lauantai 18. heinäkuuta 2009

Merellistä

Vietin tässä muutaman päivän saaristossa, siispä piti olla myös merelliset kynnet, tottakai.
Pohjan tein glitterlakalla (Eveline: Party colours, sävy 185). Ensin lakkasin 3/4 kynnestä lisäten kerroksia kärkeä kohti. Tämä ei ollut järin hyvä tekniikka, kärkeen vaati varmaan jotain 7-8 kerrosta lakkaa, että glitterin sai peittäväksi.

Nimettömään ja peukaloon liimailin strasseja ja helmenpuolikkaita, jotka sain tuhoamalla vanhan helmikaulanauhan ja halkaisemalla helmet sivuleikkureilla (mitä niitä turhaan valmiina ostamaan). Ja lasihelmiä ripottelin pinnalle myös. Sitten vain päällyslakkaa, jota tuli nimettömään ja peukaloon vähän turhan paksu kerros, siitä ilmakuplat.


 Tämän manikyyrin poistaminen olikin ihan oma lukunsa. Kulutin hommaan tunnin, puoli pulloa kynsilakanpoistoainetta ja ainakin 20 vanulappua! Argh.

3 kommenttia:

 1. Oi! Tämmöiset olen itsekkin tehnyt! Talvella kun oli kynsissä pidennykset, niin leikin vähän koristeilla. ;)
  -Haluaisin kysyä, miten saat glitterit pois kynsistä(muut kuin lakkamuodossa olevat glitterit)?

  VastaaPoista
 2. Ei mulla siihen muuta keinoa ole vieläkäään kuin tuo kynsilakanpoistoaine ja vanulaput. Olen kokeillut monien suosimaa foliotekniikkaa (pumpulipala uitetaan kynsilakanpoistoaineessa ja laitetaan kynttä vasten, päälle rutistetaan foliopala ja annetaan "hautua" viitisen minuuttia) mutta folioiden kanssa räpeltäminen ei tuntunut mielekkäältä. Harvemmin kyllä nykyään glitterjauheita käytänkään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kokeilen kuitenkin, kun on niin inhottava sotkea niiden glitterien kanssa poistaessa lakkoja :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.